Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

2018 Pista negra (Salamandra Català) – Antonio Manzini [ePub & Kindle] [Catalán]
122 Visitas

  • Informacion
Pista negra (Salamandra Català) – Antonio Manzini [ePub & Kindle] [Catalán]

Titulo original Black Run

Año

Pais Italia

Idiomas Catalán

Calidad ,

Autor

Genero Ficción contemporánea

VER ENLACES

Sinopsis de Pista negra (Salamandra Català) – Antonio Manzini [ePub & Kindle] [Catalán] (2018)

A conseqüència d’un tèrbol incident amb el fill d’un polític poderós, Rocco Schiavone, viceqüestor de la policia de Roma, ha estat «desterrat» a Aosta, als Alps italians. Per a un romà sofisticat i amant de la bona vida, no és la millor notícia. El fred, les botes de muntanya i el provincianisme dels autòctons exacerben la tendència natural de Rocco a les males puces, així que, vist el panorama, ja només li faltava un cas difícil per resoldre.
L’ocasió es presenta en la forma d’un cadàver aixafat per una màquina trepitjaneu en una de les estacions d’esquí de la zona. És un repte important per a Schiavone, que ni té gaires proves on agafar-se ni coneix la gent de l’indret i els costums locals. Però això no és prou per acovardir una persona decidida i orgullosa com ell. Sense renunciar al seu temperament meridional, Rocco s’obre camí entre pistes, refugis de muntanya i telecabines, interroga monitors i operaris de l’estació d’esquí, i coneix algunes dones de la vall que el deixen bocabadat.

Observador perspicaç de la naturalesa humana, Antonio Manzini ha combinat una bona dosi d’humor intel.ligent amb un pessic d’ironia per crear un personatge memorable. El seu caràcter sarcàstic i arrogant, la seva descarnada sinceritat i el seu absolut desvergonyiment fan de Rocco Schiavone un heroi irresistible, eix central d’una sèrie addictiva que representa el millor de la novel.la negra europea actual.

Tutorial para descargar con Jdownloder o MiPony

Dispositivos móviles utiliza PonyDroid
Contraseña: www.warmazon.com

Para descargar el contenido utilice Jdownloader o MiPony en PC.