Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

2017 Tor – Carles Porta [ePub & Kindle] [Catalán]
56 Visitas

  • Informacion
Tor – Carles Porta [ePub & Kindle] [Catalán]

Titulo original Tor

Año

Pais España

Idiomas Catalán

Calidad ,

Autor

Genero Ficción contemporánea

VER ENLACES

Sinopsis de Tor – Carles Porta [ePub & Kindle] [Catalán] (2017)

Tretze veïns, amos d’una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s’enfronten. Interessos, contraban, l’orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un «30 Minuts» per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d’odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d’una arriscada aventura periodística convertida en narració literària –recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l’avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la ira del vell Palanca: «Me van robar, me van intentar matar, i encara sóc jo lo cabrón! Només em queda una solució: morir matant!»

Tutorial para descargar con Jdownloder o MiPony

Dispositivos móviles utiliza PonyDroid
Contraseña: www.warmazon.com

Para descargar el contenido utilice Jdownloader o MiPony en PC.