Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

2015 Controlaré els teus somnis (Sèrie David Gurney) – John Verdon, Pau Bombardó [ePub & Kindle] [Catalán]
86 Visitas

  • Informacion
Controlaré els teus somnis (Sèrie David Gurney) – John Verdon, Pau Bombardó [ePub & Kindle] [Catalán]

Titulo original Wolf Lake (Dave Gurney #5)

Año

Pais EE.UU.

Idiomas Catalán

Calidad ,

Autor ,

Genero Suspenso

VER ENLACES

Sinopsis de Controlaré els teus somnis (Sèrie David Gurney) – John Verdon, Pau Bombardó [ePub & Kindle] [Catalán] (2015)

Un malson, pot ser una arma homicida?
Aquesta pregunta tan provocativa és la que té davant en Gurney en aquesta emocionant nova entrega de la sèrie de súper vendes internacional. A l’antic inspector estrella d’homicidis del Departament de Policia de Nova York el criden per resoldre un trencaclosques desconcertant: quatre persones que viuen en llocs diversos del país i que, aparentment, no tenen res en comú diuen haver tingut el mateix somni –un malson paorós en el qual hi ha un punyal ensangonat amb un cap de llop esculpit al mànec. A continuació, aquestes quatre persones apareixen amb talls als canells –aparentment suïcidis– provocats per punyals amb un cap de llop.
La policia se centra de seguida en Richard Hammond, un psicòleg controvertit que fa sessions d’hipnoteràpia a l’Hotel del Llac del Llop, una veterana i inquietant instal·lació a les muntanyes Adirondack. Sembla ser que cadascuna de les víctimes havia anat a veure en Hammond poc abans de morir.
Amoïnat per les incerteses que planteja el tractament del cas que fa la policia, en Gurney comença la seva pròpia investigació, una iniciativa que el posa al punt de mira no només d’un fred assassí i de la policia local sinó també dels qui hi ha a les clavegueres més fosques del govern federal. Tan implacables com la tempesta que l’atrapa en el sinistre i misteriós Llac del Llop, els enemics d’en Gurney fan tot el que poden per amagar-li la veritat –fins i tot un atac aclaparador contra la salut mental de la seva estimada esposa Madeleine.
Amb els recursos emocionals pressionats al límit, en Gurney s’ha de llançar al cent per cent a lliurar a mort una batalla d’enginy contra l’adversari més fred i espaordidor amb qui mai s’hagi enfrontat.
Controlaré els teus somnis és la nova i addictiva novel·la d’un escriptor que el New York Times presenta com a “magistral” i que porta més enllà les aventures de Dave Gurney, un detectiu que els crítics han comparat amb Sherlock Holmes.

Tutorial para descargar con Jdownloder o MiPony

Dispositivos móviles utiliza PonyDroid
Contraseña: www.warmazon.com

Para descargar el contenido utilice Jdownloader o MiPony en PC.